Notícies

Continua el rodatge de "Miss Dalí" de Ventura Pons

miss dali rodatge2

La pel·lícula Miss Dalí, dirigida per Ventura Pons, arriba a la meitat del seu rodatge després de dues setmanes a Cadaqués i una a Figueres, on Sîan Phillips, Claire Bloom, Vicky PeñaMercè Pons han estat rodant.

Ara s'incorporen Josep Maria Pou, Joan Carreras, Eulàlia Ballart, José Carmona, Rachel Lascar, Sergi Vallès, Joan Crosas, Marta Angelat, Carme Sansa, José Sospedra, Karme Málaga, Joan Borràs, Carme Molina, Joan Pera i Allar Corduner

El film narra la història d'Anna Maria Dalí, que és quatre anys més jove que el seu germà Salvador i entre ells s'adoren. Ben aviat gaudeixen del gran ambient progressista de l'Espanya Republicana, confraternitzant amb grans creadors, García Lorca, Buñuel...Una arcàdia feliç que es trenca amb l'esclat de les guerres europees, l'arribada de la sempre misteriosa Gala i amb l'impressionant èxit mundial de Salvador, un dels més grans pintors del s. XX.

La bellesa fascinadora de Cadaqués, un dels pobles més bonics del Mediterrani, fa única aquesta tragèdia contemporània. Dues personalitats genuïnes que malgrat l'amor que es tenen tota la vida, deixen de tractar-se durant quaranta anys. Els Dalí queden marcats, com en un drama grec, pels seus caràcters, pels seus amors, pels seus esperits lliures, per les seves traïcions, per ser fills de qui eren i per haver viscut intensament els anys més convulsos i apassionants d'un segle, curull de guerres, dictadures i de canvis culturals, socials, polítics i artístics.

Una història quasi irreal d'amor, però també de rancúnies, mesquineses, ambicions i del poder que a la fi acaba trossejant la naturalesa d'unes relacions fraternals, explicada per un testimoni excepcional, la pacient Anna Maria, Miss Dalí.

Making off del rodatge

Un cop finalitzat el rodatge, el 13 de juny, es conovocarà una roda de premsa a Figueres. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat